K_lagupplosta_3_gift-1

G I F T  &  G I V E A W A Y  2021

Making a choice makes a difference 

Jag vill presentera framtidens presenter, julklappar och give aways för er! De ska vara med och göra skillnad både till vardags och fest, ha ett miljövänligt perspektiv och helst vara svenska och närproducerade. Som designer och slöjdare har jag under 15 år skapat funktionella gåvor med känsla av handgjort och med återbrukat eller närproducerat material. Ting för hem, arbetsplats och för rummen vi rör oss i varje dag. Låt mig veta om ni har ett spännande spillmaterial på er arbetsplats eller andra förutsättningar för ny design till unika presenter som skapar mervärde för ditt företag. Att skapa avtryck från en bygd eller stad med text, gps & symboler ger unik design.

m@monicapalmqvist.se

K_lagupplosta_6_book-1
K_lagupplosta_1_final-11

HÅLLBAR LIVSSTIL

Välkommen att beställa:

Gåvor.
Giveaway.
Julklappar.
Tävlingspriser.
Jubileums- och avtackningsgåvor.
Bröllop och högtider.

Presenter för vänner, nätverk eller företag.

Hållbara JULKLAPPAR 2021 till vänner och anställda. Kontakta mig gärna för hållbara förslag!

Unik och personlig design, design med mönster, text, symboler och destination/GPS.

  • Mixade hållbara presentkit.
  • Yogaväska.
  • Unika linnekuddar med personligt avtryck.
  • Broderikit för lagning av jeans eller kläder.
  • Ge bort en hållbar workshop! Presentkort! 

Spillmaterial i ert företag kan vara en möjlighet till något helt nytt, en väg mot de globala målen 2030. Kontakta mig gärna för möte och inspiration!

Minsta beställning är 10 st enheter för hållbara presentkit och broderikit. För Yogaväskan och kuddar är minsta beställning 5 st. 

K_lagupplosta_6_gift-1
K_lagupplosta_1_final5-1
K_lagupplosta_1_final-4

K Ö P   H Å L L B A R A   P R E S E N T E R   &   J U L K L A P P A R
Mixa olika produkter efter önskemål! Alla produkterna är i linne och bomull i vacker enkel design med eller utan textiltryck. Du väljer mellan följande produkter: Lavendelpåse, disktrasa i linne, stor torktrasa i linne, kaffefilter i linne/bomull, bivaxduk att sätta på burkar i kylen, linnepåse i grovt linne, tunn påse för köp av grönsaker. Det finns 2 alternativ för hållbart kit: färg/mönster/vit eller natur/vit. 10 st hållbara kit är minsta beställningen. Varje kit innehåller 3-8 enheter, allt efter önskemål.

För mer information skriv till mig på m@monicapalmqvist.se

K_lagupplosta_2_gift-1

V Ä S K A   F Ö R  Y O G A M A T T A
Personlig väska för din yogamatta.  Väskan är unik, sydd i collageteknik i linne och kraftig bomull. Det finns 2 alternativ: färg/mönster eller natur/vit. Textiltryck med trollslända, humla eller text zerowaste finns att välja som dekor. Tvättas i 40 grader. Minsta beställning är 5 st.

IMG_2982 copy

SYKIT 
Sy din egen lapp eller dekor till dina jeans och kläder. Du broderar mönster som sedan kan placeras på klädesplagg eller inredning. Kit 1: Det ingår 1st svart linnelapp 15 x 15 cm, en längre nål med lite större öga. Natrurvitt broderigarn i bomull eller linkvalité och ett symönster. Kit 2: Det ingår 2st lappar i naturfärgat linne 15 x 15 cm, en länge nål med lite större öga, lingarn i naturfärg och ett symönster.